Welkom in onze webshop

Mededeling

Per 1 augustus 2018 gaat de webshop van www.nachtvlindermonitoring.nl dicht.  Graag willen wij iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen 10 jaar. Mochten jullie vragen hebben of zijn er bijzonderheden met betrekking tot geleverde vallen/materialen, zijn we natuurlijk nog steeds per mail te bereiken via info@stichtingkoekeloere.nl . We gaan ons de komende jaren weer volledig focussen  op het monitoren van vogels en nachtvlinders, eventueel gecombineerd met andere soortgroepen. Daarnaast gaan we, niet onbelangrijk,  meer tijd besteden  aan de verslaglegging van onze onderzoeken. Via deze site of de site van Stichting Koekeloere, houden we jullie op de hoogte van onze activiteiten.  Voor monitoringsdoeleinden op locaties in het veld blijft één val beschikbaar, de SK010, de val met 2x8W Actinic lampen. Deze val is verkrijgbaar via Vermandel Entomologie Speciaalzaak in Hulst (www.vermandel.com). 

Nachtvlindermonitoring.nl

Wij ontwikkelen en verkopen producten voor het vangen van nachtvlinders. Alle producten zijn door ons uitvoerig getest. De opbrengsten uit de verkoop van onze materialen, wordt gebruikt voor het ondersteunen van natuuronderzoek.

Nachtvlindervallen

Alle modellen maken gebruik van een basismodel valsysteem, bestaande uit een kunststof bak met afsluitbare deksel. Afmeting 40*30*32 cm. De val is standaard voorzien van transparante trechterplaten met instelbare vangopening. Alle vallen worden geleverd zonder inhoud in de vorm van ei-dozen. Heeft u vragen of twijfelt u over uw samenstelling neem dan contact op via het contactformulier of rechtstreeks info@stichtingkoekeloere.nl

Nachtvlinderlakens

Onze lakens zijn zo geconstrueerd dat ze snel op te zetten zijn en zo min mogelijk hinderlijke scheerlijnen worden toegepast. Een nachtvlinderlaken is leverbaar met of zonder lampen.

Vlinderlampen

Er zijn verschillende typen lampen beschikbaar. Wij leveren standaard lampen met E27 fitting. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op. via het contactformulier.

Accu en toebehoren

Wilt u onze vlindervallen in het veld gebruiken, zonder een luidruchtige generator, dan bieden 12V accu's een uitkomst. Wij maken in ons programma standaard gebruik van 12V loodaccu's. Nadeel van deze accu's is het gewicht. Er zijn alternatieven in de vorm van Lithium-Ion accu's. Compacte accu's licht in gewicht, maar zwaar in prijs....! Interesse, vul het contactformulier in voor meer informatie.

Overige accesoires

Hier vindt u onder meer losse armaturen en reserve-onderdelen

Diverse

Hier vindt u artikelen die te maken hebben met nachtvlindermonitoring.