Welkom in onze webshop

Veldwerk staat bij Stichting Koekeloere hoog in het vaandel. Met betrekking tot de door u bestelde producten, die wij zelf en handmatig produceren, proberen we zoveel mogelijk te leveren binnen de aan u verstrekte opgaaf van levertijd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleent. Soms zijn we genoodzaakt prioriteit te stellen aan ons veldwerk. Wij vragen hiervoor begrip.

Nachtvlindermonitoring.nl

Wij ontwikkelen en verkopen producten voor het vangen van nachtvlinders. Alle producten zijn door ons uitvoerig getest. De opbrengsten uit de verkoop van onze materialen, wordt gebruikt voor het ondersteunen van natuuronderzoek.

Nachtvlindervallen

Alle modellen maken gebruik van een basismodel valsysteem, bestaande uit een kunststof bak met afsluitbare deksel. Afmeting 40*30*32 cm. De val is standaard voorzien van transparante trechterplaten met instelbare vangopening. Alle vallen worden geleverd zonder inhoud in de vorm van ei-dozen. Heeft u vragen of twijfelt u over uw samenstelling neem dan contact op via het contactformulier of rechtstreeks info@stichtingkoekeloere.nl

Nachtvlinderlakens

Onze lakens zijn zo geconstrueerd dat ze snel op te zetten zijn en zo min mogelijk hinderlijke scheerlijnen worden toegepast. Een nachtvlinderlaken is leverbaar met of zonder lampen.

Vlinderlampen

Er zijn verschillende typen lampen beschikbaar. Wij leveren standaard lampen met E27 fitting. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op. via het contactformulier.

Accu en toebehoren

Wilt u onze vlindervallen in het veld gebruiken, zonder een luidruchtige generator, dan bieden 12V accu's een uitkomst. Wij maken in ons programma standaard gebruik van 12V loodaccu's. Nadeel van deze accu's is het gewicht. Er zijn alternatieven in de vorm van Lithium-Ion accu's. Compacte accu's licht in gewicht, maar zwaar in prijs....! Interesse, vul het contactformulier in voor meer informatie.

Overige accesoires

Hier vindt u onder meer losse armaturen en reserve-onderdelen

Diverse

Hier vindt u artikelen die te maken hebben met nachtvlindermonitoring.